跳转到主内容

于2015年十月26日上市的第四代Surface Pro平板电脑。

111 个问题 查看全部

Battery Not Present After Battery Replacement

I just replaced the battery in my SP4 using ifixit’s excellent guide. I have not adhered the screen to the base yet because I wanted to test first. Attached AC power and turned it on. Everything works except it is reporting “Battery not present” and dies as soon as I disconnect AC. Device manager also has nothing under Batteries. Any ideas? Thanks!

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 0
添加一条评论

1个回答

I recommend confirming the device model for compatibility then checking the connection to the motherboard to make sure that it is secure. Is this by chance an iFixit replacement battery? If so, please feel free to contact our customer support for further assistance.

这个答案有帮助吗?

得分 0

评论:

Unfortunately, iFixit doesn’t sell the SP4 battery (at least I couldn’t find it just now). But here is the really stupid part. After I submitted my question, I went back and checked and found that I had installed the battery upside-down. This is still at the point that the SP4 would power up, but of course it couldn’t find the battery. I removed the battery and reinstalled it correctly and now it won’t power-on. I then pulled the battery completely out and tried again without luck. I’m going to back in, reinstall the battery, double check everything and see what happens.

完成的

The battery connector has like a small plastic piece that has a grid of metal spring pins that goes on top then the battery connector goes above that with the screw to hold it all down.

Have you confirmed that plastic piece is there? That part is really easy to lose if not careful.

This was on the SP3 not sure if the 4 has the same thing.

完成的

I had read somewhere about that, but it was just a single comment on another board, and since it was not part of the iFixit replacement tutorial, I ignored it. I'll check again but so far I have only seen the plastic pin that goes thru the hole in the battery cable. Unlike other alignment pins in the PS4, this one is stepped to presumably hold the cable up against the motherboard.

I think I may have blown something up, tho. With the battery in, but upside-down, the SP4 powered on. It immediately went into a diagnostic saying the last time it powered down it was done incorrectly. But after a short diagnostic run it came up just fine, just with no battery detected. Now, with the battery in correctly and with no battery at all, it won't even power on. :-(

完成的

添加一条评论

添加你的答案

Jimmy Tevis 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 2

过去的7天: 9

过去的30天: 22

总计 97