跳转到主内容

Wireless Connecting Device Wi-Fi capable of connecting multiple devices.

2 个问题 查看全部

Power / Diag. LED is blinking.

Recently my E1200 stopped working. First, I tried ''power cycling it and now it takes me to the firmware management page I pressed cancel, rebooted again at firmware page.

I guess firmware is corrupted. Tried replacing/upgrading firmware but connection always disconnects, tried different ports, cables and reseting it, nothing happened.

I got it to install firmware after many tries and it did it successfully. After it booted up, I logged back in to reconfigure it changed IP parameter (just changed from 1.1 to 2.1), saved conf. and it restarted, started blinking again.

Firmware I downloaded is correct for the model.

I̶ ̶d̶o̶n̶’̶t̶ ̶k̶n̶o̶w̶ ̶w̶h̶y̶ ̶i̶t̶ ̶i̶s̶ ̶b̶r̶i̶c̶k̶i̶n̶g̶ ̶i̶t̶s̶e̶l̶f̶ ̶c̶o̶u̶l̶d̶ ̶i̶t̶ ̶b̶e̶ ̶h̶a̶r̶d̶w̶a̶r̶e̶ ̶r̶e̶l̶a̶t̶e̶d̶?̶ ̶i̶s̶ ̶i̶t̶ ̶f̶a̶i̶l̶i̶n̶g̶ ̶I̶ ̶d̶o̶n̶’̶t̶ ̶k̶n̶o̶w̶?̶

EDIT: So I reinstalled firmware again and now it works. reconfigured it again, now it works mostly. DHCP isn’t, but that is just mild annoyance/inconvenience at least I can use the %#*@ router.

已回答! 显示答案 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 0

评论:

Hi @mm332 ,

Is the power light slow blinking or fast blinking?

If fast blinking it is a WiFi protected setup error.

If slow as you say then a boot up problem or perhaps a WiFi protected setup connection problem

完成的

@jayeff

Thank you for help.

It turned out somehow that it got corrupted twice. Don’t know why now DHCP isn’t working, but that is a problem for later date.

完成的

添加一条评论

1个答案

已选择的解决方案

I reinstalled firmware again and now it works. reconfigured it again, now it works mostly. DHCP isn’t, but that is just mild annoyance/inconvenience at least I can use the %#*@ router.

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

添加你的答案

MmPp 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 0

过去的7天: 1

过去的30天: 2

总计 20