跳转到主内容

MacBook Pro A1989 not turning on, but DFU mode is working

I have recently acquired a MacBook Pro 13" A1989 from 2018, which does not want to start. I was finally able to put the device into DFU mode, but unfortunately, whenever I try to restore the device via Apple Configurator, it just keeps disconnecting from the host device. The power button is new; it did not have one before, so I have used the debug jumper to force the device into DFU mode. But now that the new button is installed, the Mac goes into DFU using the keys on the keyboard. I do not have another Mac, so I am using VMware with the latest macOS running Apple Configurator.

Can anyone confirm if the restore option works when using VMware?

What else could hinder the Mac from starting up?

I did not find any damage. The CPU/GPU does not seem to be shorted, and the power rail shows a resistance of around 3.8 Ohms

The SSD voltage is 2.5V, and other voltages such as 3.3V, 1.8V, 0.8V, and 0.9V are present. Hence, the device can go into DFU mode

Thanks in advance and best regards from Germany!

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 0

1条评论:

Guten Morgen @private_name

eventuell hat @oldturkey03 hier eine Idee.

Meine erste Vermutung wäre eine fehlerhafte Stromversorgung. Das kann man mit einem USB-Testgerät überprüfen (gibt es für 10-15 € bei Amazon oder eBay). Es gibt Ausführungen mit USB-A oder USB-C Anschluss. Was zeigt denn die LED vom Ladegerät an, wenn Du das anschließt?

完成的

添加一条评论

1个答案

Try using Apple Configurator 2 natively on a `MacBook instead

这个答案有帮助吗?

得分 0

1条评论:

It requires a T2 chip macboook

完成的

添加一条评论

添加你的答案

private 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去 24 小时: 0

过去 7 天: 2

过去 30 天: 15

总计 60