跳转到主内容

20", 23", 和 30" LCD 显示器 发售于2004 于 2010年停产。

84 个问题 查看全部

hooked it up and no power light, dead as a nail

I picked up a 30” and had to buy a power brick, hooked it up and no power light and no response from the power button, dead as a nail. I pulled the side white panel off where the power button is, and when it was off the frame, the led power light came on about 2 time and since then, nothing. Do you suspect my power brick (150w) is bad or something else like the logic board? Or could it be due to my hookup. I’ve tried hooking the dvi directly to my PC tower with a dvi port (dual dvi) from my graphics card and plug the usb cable from the monitor to a USB port on my PC, and get no led power light or screen.

I’ve also tried with my MacBook Pro connected to a hub. So the dvi from monitor is connect to a Cable Matters adaptor with dvi (dual link) which is plugged into the OWC hub by min display port. USB from monitor is connected to usb on hub. I’ve tried it with usb unplugged also. No power on front or screen. BUT it recognizes that it’s connect to my laptop bc I can mirror it and see that it’s working with mirroring or extend desktop, but no power on screen. I’ve use flashlight method and don’t see anything on screen.

could this be a bad power brick I bought or a bad logic board?

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 1
添加一条评论

1个答案

Could be a bad logic board or cables on the inside.

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

添加你的答案

Tom Ho 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 1

过去的7天: 5

过去的30天: 18

总计 66