跳转到主内容

10.1" tablet released in February 2014, powered by a custom version of Android 4.4 KitKat, and identified by model number: SM-T520NZKAXAR

34 个问题 查看全部

When my battery is disconnected it gives 3.7

But when I attach it to the mother board it's shows 0 volts …what testing should I do to find the problem just bought my first multi meter so i am still learning , want to fix this for the grandparents to have

已回答! 显示答案 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 0
添加一条评论

1个答案

已选择的解决方案
  1. How old is the device or battery
  2. Without any load it may show 3.7V but with load it may fail.
  3. Connect battery to tablet - close device - start it - does it work for at least few minutes
  4. Do (3) then, connect to charger and the press powerbutton.
  5. Can you see the manufactured date in the battery? If it is more thant 3 years - may be better to get a new battery. Search eBay or aliexpress.

(Do not connect to charger without battery - some devices can brick)

这个答案有帮助吗?

得分 0

评论:

I bought the battery last year

After the original one wasn't holding charge , then eventually stopped working wouldn't turn back on

No charge light

Hasn't worked for a year

完成的

> After the original one wasn't holding charge , then eventually stopped working wouldn't turn back on

So the device is the currently dead? It was not working for last 1 year.

Then see here:

https://forum.xda-developers.com/galaxy-...

Hope fully other device owners can help you.

完成的

Thanks for your help , I will check them out

完成的

添加一条评论

添加你的答案

Danielle 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 0

过去的7天: 0

过去的30天: 0

总计 29