跳转到主内容

9th generation of Chevrolet's full sized SUV, based on the GM GT800 platform.

25 个问题 查看全部

replaced transmission, now my speedo isnt working, abs light is on.

recently changed the transmission in my 2000 suburban, now the speedo is not working, abs light is on. Will not go into third, feels like the back tires are locking up. any ideas of what could be wrong?

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 0

评论:

I found the problem, we ended up switching up the plugs for two of the sensors. Sense they are the same type of plugs didn't see it until I got the wiring diagram and noticed the color of the wires were switched. Dumb mistake, but glad that's all it was. Thanks for your advice

完成的

添加一条评论

2个答案

Sounds like either you got a bad tranny, you didnt install it properly or did some serious damage to the tranny or other things around in when you were installing it. Your best bet is to take it to a mechanic so they can better see whats wrong. They can also scan the computer to see why the ABS light is on which could give a big clue on whats wrong with the car.

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

I am a mechanic which is why I am stumped, the trans has been pulled out, checked, and placed back in. Computer is throwing only one code which is the vss sensor. Replaced that but still no luck. Would like to add that I put a new computer in today. I am not getting any voltage to the sensor but cannot find any reason for it?

这个答案有帮助吗?

得分 0

评论:

No voltage to sensor? Sounds like you either popped a fuse or you have a short somewhere in your harness. And i assume the harness for the VSS is near the trans, you may have damaged it when installing your new trans. Look up on google "scotty kilmer how to find shorts". He has some video using this tool which shows you where the short is located at.

完成的

添加一条评论

添加你的答案

Nikki 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 1

过去的7天: 3

过去的30天: 12

总计 902