The Samsung Galaxy Tab 4 8.0 Wi-Fi, also known by its model number SM-T330, was released on April 23, 2014. It has a quad-core 1.2 GHz processor and also has a 3 MP rear camera.

11 个问题 查看全部

Android is starting... Optimizing app 1 of 1

This is what I am seeing on my tablet after I press the power button to turn it on. It takes 6 minutes before this disappears and I am able to use my tablet. Any suggestions???

已回答! View the answer 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

按维修分数 3

评论:

I found a solution that need no flashing.My s6 edge plus behaved same way.I left like that because I did not want to lose some applications. On the third day it booted normal.

Same problem. Solved by uninstalling Stopwatch & Timer app: Icon has rows of zeroes and is magenta on top row, green on middle row and white on bottom.

添加一条评论
传播 Fixmas 欢乐
Get $12 off your purchase of $50 or more with code FIXMAS12
传播 Fixmas 欢乐
Get $12 off your purchase of $50 or more with code FIXMAS12

3个回答

已选择的解决方案

Flash the Samsung firmware for your tablet via downloaded firmware from sammobile matching the model number and region of your tablet.

You need to do this with the tablet plugged in and booted to download mode. Instructions on how to do this are on every download page of every firmware on sammobile website.

This should fix your problem otherwise you need to do a factory reset probably.

How to flash Samsung Firmware: http://updato.com/how-to/how-to-install-...

这个答案有帮助吗?

按维修分数 4

评论:

But why did this happen after 18 mos of use? Mine is the same, 6 minutes of optimizing.

The only things I can think of are:

- Bad app installation

- Android System Software Update is not optimized apps properly.

Hi Ben, I have the same situation with a Samsung 6 (cel phone not tablet), do you apply same web link shown above?

Samsung Galaxy S6? Same guide applies to that.

This guide is for pretty much all Samsung Devices and tablets from 2011 and newer.

添加一条评论

If you have Zedge, this is what is causing it.

I had also done other updates and thought it was Android System WebView as it started right after that had updated. Then I read it's Zedge and I've had that program for almost 2 years. I had restarted phone and was again stuck on "Optimizing", but for me each time it has been a good 20 minutes.

I uninstalled Zedge and it started right up, no Optimizing. Thanks for everyone who figured this out!

这个答案有帮助吗?

按维修分数 4

评论:

Thank you .. A good answer.

that was it.. ty

添加一条评论

Full load your phone. Turn off, disconnect from AC. Start and wait for the optimization process to come to an end. Check settings>battery for app using most battery. Deinstall that and reboot.

Update (06/03/2018)

Solution is from crackberry forum.

这个答案有帮助吗?

按维修分数 2

评论:

This is accurate, and mine was not any of the apps previously mentioned (my fitness pal), but I checked the battery and it had the most use directly after starting. I uninstalled it and now my phone starts without any 'optimizing'. Thanks!

添加一条评论

添加你的答案

kltilton 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 13

过去的7天: 90

过去的30天: 557

总计 26,554