跳转到主内容

发售于2014年春季 的一加 一拥有着5.5英寸的显示屏 运行着基于Android的CyanogenMod 12S操作系统。

111 个问题 查看全部

No Service after replacing digitizer

I just finished replacing my digitizer and i put my SIM in to find I get No Service, is there any fix for this?

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 1
添加一条评论

5个答案

Did you reconnect the antenna behind motherboard?

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

Hi, I have the same problem. I reconnected the antenna (positioned along the battery on right side - from backview). It did not help. Is there any other antenna in OPO? Thanks.

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

There is a rectangular chip (seen here: https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/ig...) that I accidentally put in upside down that caused this same issue. Try rotating it 180 degrees.

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

Hi dmpower54, thank you very much for your reply. My earpiece speaker was in the right position (I could not rotate it because of two pins with different width along the sides). So I am still with no service. Nevertheless, thank you again.

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

Hi!

I have the same problem. Wifi working, sim detected and everything else is working but no cellular data.

Things I have tried:

1. Re-did all connections

2. Checked the gold pins are touching the metal plating on the back cover

3. Triple checked the Antenna cable was securely connected

4. Checked the earpiece speaker orientation (Can only go in one position)

Going to swap parts from another OPO to see what is the culprit...

Does anyone know which parts could cause this problem? Which gold pin is for cellular signal?

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

添加你的答案

John Smith 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 0

过去的7天: 0

过去的30天: 1

总计 632