跳转到主内容
英语
荷兰语

Openingsprocedure

指南的前提条件

只有所有的必备指南都已被翻译,此翻译才会被认为是完整的。

iPhone 6s Vervanging van de pentalobe schroeven

指南信息

= 完成 = 未完成

   描述一下你正在修理的device的特别配件或组件。例如:电池

   创建一个标题。

   这个简短的一两句总结将会出现在搜索结果中。

   在读者深入阅读这份指南之前做好背景信息交流。

   说明(指南)步骤

   第 1 步

   Het is een optie om de onderkant van de iPhone gedurende een minuut te verwarmen met het gebruik van een iOpener of een föhn.

   第 2 步

   Het openen van het scherm van de 6s zal ervoor zorgen dat er een strip aan lijm rondom de rand van de telefoon los zal komen. Zorg dat je, als je de lijm wilt vervangen, vervangende lijm klaar hebt liggen voordat je verdergaat. Het is mogelijk om de reparatie te voltooien zonder de lijm te vervangen en je zult hierbij geen functies inleveren.

   第 3 步

   Trek de zuignap omhoog met een stevige, constante kracht om zo een kleine opening tussen het voorste paneel en de achterste behuizing te creëren.

   第 4 步

   Er bevindt zich een kleine inkeping aan de onderkant van het scherm, net boven de hoofdtelefoonjack. Dit is de veiligste plek om te beginnen met het openwrikken van de telefoon.

   第 5 步

   Kantel je spudger lichtjes terwijl deze in de opening zit om zo de opening tussen de schermmodule en de rest van de telefoon te vergroten.

   第 6 步

   Steek het platte einde van je spudger aan de linkerkant in de telefoon, tussen de schermmodule en de achterste behuizing.

   第 7 步

   Verwijder de spudger en breng deze opnieuw in de onderkant van de telefoon, waar je begonnen bent met het openen van de telefoon.

   第 8 步

   Schuif je spudger langs de rechterkant van de telefoon omhoog en snijd daarbij de lijm door en duw het scherm los uit de klemmen in de achterste behuizing.

   第 9 步

   Gebruik de zuignap om het scherm open te maken en breek daarbij de laatste stukjes lijm.

   第 10 步

   Trek aan het kleine lipje op de zuignap om deze van het scherm te verwijderen.

   第 11 步

   Pak de schermmodule voorzichtig vast en til deze op om de telefoon te openen. Gebruik de klemmen aan de bovenkant van het scherm als een scharnier om de telefoon te openen.

   在开源创作共享许可协议下,你的投稿已被许可