跳转到主内容
英语
荷兰语

MacBook Pro 15" Touch Bar eind 2016 Vervanging van de logic board module

指南信息

= 完成 = 未完成

   描述一下你正在修理的device的特别配件或组件。例如:电池

   创建一个标题。

   这个简短的一两句总结将会出现在搜索结果中。

   在读者深入阅读这份指南之前做好背景信息交流。

   说明(指南)步骤

   第 1 步

   Gebruik een T3 Torx-schroevendraaier om de twee 1.9 mm lange schroeven, die de beugel van de cover over de toetsenbordaansluiting bevestigen, te verwijderen.

   第 2 步

   Gebruik je spudger om het toetsenbord los te koppelen door de toetsenbordaansluiting in een rechte beweging van het contact op het logic board omhoog te duwen.

   第 3 步

   Gebruik een T3 Torx-schroevendraaier om de twee 3.5 mm lange schroeven, die de cover over de flexkabel van het schermbord bevestigen, te verwijderen.

   第 4 步

   Gebruik een T3 Torx-schroevendraaier om de twee 1.7 mm lange schroeven, die de beugel over de kabelaansluiting van het schermbord bevestigen, te verwijderen.

   第 5 步

   Koppel de flexkabel van het schermbord los door de aansluiting met je spudger in een rechte beweging omhoog te duwen.

   第 6 步

   Gebruik een T3 Torx-schroevendraaier om de twee 2.0 mm lange schroeven, die beide scharniercovers bevestigen (vier schroeven in totaal), te verwijderen.

   第 7 步

   Verwijder beide scharniercovers.

   第 8 步

   Gebruik een T3 Torx-schroevendraaier om de twee 2.4 mm lange schroeven, die de coverbeugel over de kabelaansluitingen van de Touch ID en de hoofdtelefoonjack bevestigen, te verwijderen.

   第 9 步

   Koppel de hoofdtelefoonjackkabel los door de aansluiting in een rechte beweging van het logic board omhoog te duwen.

   第 10 步

   Koppel de aan-/uitknop en de Touch ID-sensor los door de aansluiting van beide in een rechte beweging van het logic board omhoog te duwen.

   第 11 步

   Gebruik een T3 Torx-schroevendraaier om de 1.3 mm lange schroef, die de coverbeugel over de Touch Bar-digitizeraansluiting bevestigt, te verwijderen.

   第 12 步

   Gebruik je pincet om de beugel richting de zijkant van de MacBook Pro te schuiven totdat deze los komt uit de gesleufde bevestigingsklem op het logic board.

   第 13 步

   Koppel de kabel van de Touch Bar-digitizer los door deze in een rechte beweging van het logic board omhoog te duwen.

   第 14 步

   Gebruik een T3 Torx-schroevendraaier om de twee 1.9 mm lange schroeven, die de beugel over de kabelaansluiting van het Touch Bar-scherm bevestigen, los te draaien.

   第 15 步

   Koppel de Touch Bar-schermkabel los door de aansluiting in een rechte beweging van het logic board omhoog te duwen.

   第 16 步

   Gebruik een T3 Torx-schroevendraaier om de vier 1.3 mm lange schroeven, die de covers over de flexkabels van de Thunderboltaansluiting bevestigen, los te draaien:

   第 17 步

   Koppel de linker flexkabels van de Thunderboltaansluiting los door deze in een rechte beweging van het logic board omhoog te duwen.

   第 18 步

   Herhaal de vorige stap om de flexkabelaansluiting van de Thunderboltaansluiting aan de andere kant los te koppelen.

   第 19 步

   Koppel de twee speakeraansluitingen los door het platte eind van je spudger, dichtbij de aansluiting zelf, onder iedere kabel te schuiven.

   第 20 步

   Trek de tape die over het contact van de microfoonkabelaansluiting zit los.

   第 21 步

   Open de sluitklem op het ZIF-contact van de microfoonkabel door deze in een rechte beweging van het logic board af omhoog te duwen.

   第 22 步

   Koppel de microfoon los door de kabel richting de ventilator te trekken totdat de connector los komt uit het contact.

   第 23 步

   Gebruik een T5 Torx-schroevendraaier om de enkele 2.9 mm lange schroef, die de antennekabelbundel bevestigt, los te schroeven.

   第 24 步

   Koppel alle drie de antennekabels los door deze ieder apart in een rechte beweging uit hun contact omhoog te duwen.

   第 25 步

   Verwijder de tien schroeven die de logic board module op z'n plek houden:

   第 26 步

   Trek de twee rubberen trillingsdempende strips deels los van de lijm die ze aan de ventilatoren bevestigen, maar verwijder deze niet volledig.

   第 27 步

   De logic board module past precies maar je kunt het verwijderen van de module makkelijker maken door een spudger onder de linkerkant van het logic board te steken en deze een tikje omhoog te tillen.

   第 28 步

   Bij het herinstalleren van het logic board:

   在开源创作共享许可协议下,你的投稿已被许可