跳转到主内容
英语
荷兰语

Demontage van de Apple Watch Series 4

指南信息

= 完成 = 未完成

  描述一下你正在修理的device的特别配件或组件。例如:电池

  创建一个标题。

  这个简短的一两句总结将会出现在搜索结果中。

  在读者深入阅读这份指南之前做好背景信息交流。

  说明(指南)步骤

  第 1 步

  Apple Watch patiëntenprofiel:

  第 2 步

  Hoewel deze zwarte vierkanten op het eerste oog gelijk aan elkaar lijken te zijn, laten de röntgenstralen van onze vrienden bij Creative Electron zien dat de binnenkanten radicaal anders zijn.

  第 3 步

  Een korte samenvatting van de details van de volledige-keramieke-en-saffier-kristallen achterkant:

  第 4 步

  We zwaaien onze iOpener-slinger heen en weer, je ogen en je hoofd worden steeds zwaarder en zwaarder. De banden op je pols zakken in de kussens... Hey Siri, zet DND eens aan.

  第 5 步

  Nu het scherm geïsoleerd is, kunnen we een betere blik op de contouren van het scherm werpen. De extra pixels en het vergrote scherm-toestel-ratio worden mogelijk gemaakt door de geronde hoeken, a la iPhone X, XS en XS Max.

  第 6 步

  Op weg naar de batterij komen we de nu-standaard tri-point tegen. Sorry, pentalobe, maar Apple lijkt nu een nieuwe favoriet te hebben.

  第 7 步

  Hier is de ingebouwde batterij die de horloge aanstuurt—geen zelfopwinding nodig hier!

  第 8 步

  Na het verstoppertje spelen met de batterijaansluiting, zijn we nog beter voorbereid voor het omwisselen van de Force Touch pakking.

  第 9 步

  Dit is het onderdeel verantwoordelijk voor alle opschudding van deze telefoon—de taptische motor (ofwel trilmotor) die ook bekend staat als een electromagnetische oscillerende lineaire actuator.

  第 10 步

  Vervolgens verwijderen we, op chirurgische wijze, de nieuwe geluidsmaker—waarvan wordt aangenomen dat deze 50% luider is, en misschien ook harder, beter, sneller?

  第 11 步

  Eindelijk bereiken de kern van dit alles: de door Apple ontworpen S4 system-in-package.

  第 12 步

  In onze pogingen om de module aan hartsensoren eruit te duwen, duwen we de volledige onderkant eruit. Blijkt dat ze geen grappen maakten toen ze meenden dat er een betere toegang via de onderste behuizing zou komen.

  第 13 步

  Deze gouden donut is waarschijnlijk een erg gestroomlijnde antenne, aangezien we de schattige plaatjes en gouden pakkingen van vorig jaar nog niet hebben kunnen ontdekken.

  第 14 步

  Tijd om in de tweede electrode te graven—de volledig nieuwe digitale kroon. Na het wegtrekken van een aantal onderdelen, stuiten we al snel op dat wat we zoeken.

  第 15 步

  De release van de originele Apple Watch was revolutionair, maar de jaarlijkse updates hebben eigenlijk enkel kleine veranderingen laten zien—tot nu.

  第 16 步 — Laatste gedachten

  De Apple Watch Series 4 verdient 6 van de 10 punten op onze repareerbaarheidsschaal (10 is het gemakkelijkst om te repareren):

  在开源创作共享许可协议下,你的投稿已被许可