跳转到主内容

Custom PC won't POST

I just got all the parts for my 1st PC build a few weeks back and It won't POST. Reseeted every connection, used 1 stick of RAM, used 2 Sticks of RAM, used internal graphics, and even got a new motherboard but nothing shows up on the screen and my keyboard won't light up.

Specs:

CPU: AMD A8 9600

GPU: Nvidia GT 1030

Motherboard: 1st one: Biostar A320 MH ver.6.x

Motherboard currently: Gigabyte A320M-S2H ver.1.2

RAM: G.Skill Ripjaw 5 2X4 GB 3200

PowerSupply: EVGA 600 BR

SSD: Samsung EVO 870 250GB

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 0

评论:

Power supply working? 8 pin Molex connected?

完成的

@imicrosoldering Yes everythings connected and the fans and RGB turn on but the fan Ramps up and down

完成的

@pikapika3092 If that’s the second motherboard I would use some magnification and check for a bent CPU pin, not much else it can be.

完成的

添加一条评论

1个回答

@pikapika3092

Try connecting a pc speaker (example only) to the header pins on the motherboard (see image below for location on Gigabyte motherboard) and check if there are any beep error codes

I realize that the problem has occurred with two different motherboards but it is one way to find out what may be happening

Block Image

(click on image to enlarge for better viewing)

Also do a paperclip test on the PSU to make sure that all the voltage supplies are OK.

这个答案有帮助吗?

得分 0

评论:

I have installed the speaker and there are no beeps

完成的

@pikapika3092

No beeps means that it may not be even starting POST

Did you test the PSU or check the CPU for bent pins etc as suggested by @imicrosoldering, you didn't say?

完成的

添加一条评论

添加你的答案

D.H3092 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 0

过去的7天: 0

过去的30天: 0

总计 31