跳转到主内容

修复你的物品

维修的权力

商店

Guides and repair information for Kenwood mixers.

62 个问题 查看全部

Km280 runs at full speed

I have a Kenwood KM280 and it’s only running at full speed - I opened the mixer up and it looks like something has burned up on the circuit board but as I’m no electrician thought I’d ask here. Will I need to replace the whole circuit board?

Here is a closeup photo

Block Image

Update (11/17/2020)

Hi everyone,

Thanks so much for your responses - apologies for not replying before now.

I think my issue is that I’m not at all technical when it comes to electronics - we live in France and the local electronic repair guy wants 50€ just to open it - he said a minimum 3 hours work + the piece to repair / replace - sounds like I might be better getting a new mixer.

Thanks everyone for their replies and help - community spirit is great !!!!

Ben

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 0
添加一条评论

Essential 工具包

我们最紧凑的套装中最有用的工具。

现在开始购物

Essential 工具包

我们最紧凑的套装中最有用的工具。

现在开始购物

1个回答

最有帮助的答案

Hi @bencolly ,

It may be more of a case of what circuit the 3 x 1.1K Ohm resistors are feeding rather than the resistors themselves. I think that the colour bands on the resistors are brown, brown, red, silver = 1100 Ohms 10% tolerance i.e. -/+ 110 Ohms but my eyes aren’t that good anymore. Size wise they appear to have a 1W (watt) power rating.

They certainly look like they got hot but maybe they're not faulty.

You would need to unsolder and remove one side of the resistor from the board and then measure its' resistance to find out. Do this for each one.

It could be the speed selector switch or the motor perhaps (windings?) that is the problem, causing excess current to flow through them making them hot.

这个答案有帮助吗?

得分 3
添加一条评论

添加你的答案

Ben 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 0

过去的7天: 4

过去的30天: 8

总计 34