跳转到主内容

2.4GHz, 2.7GHz, or 2.8GHz quad-core Intel Core i7 processor (Turbo Boost up to 3.8GHz) with 6MB shared L3 cache. Released February 2013.

273 个问题 查看全部

Waarom springt mijn accu percentage van ~50% naar 7%

Ik heb in juni dit jaar een accu besteld bij Ifixit. Deze heb ik toen gelijk geinstalleerd en alles leek prima, maar hij bleef uitvallen rond de 10% accu en was vrij snel leeg. Ook na meerdere cycles ( ongeveer 50) en calibraties, smc resets en dat soort dingen bleef de accu dit doen. Ik vroeg dus een vervanging aan en toen werd t alleen maar erger. De eerste vervangende accu ging vanaf 60% naar 7% in een keer. Daarbij verloor hij elke keer als dit gebeurde een groot deel van de capaciteit. Na een tijdje ergernis dus weer een nieuwe accu aangevraagd. En deze accu (de 3e dus) blijkt ook weer vanaf ongeveer 45% terug te vallen naar 7%. Ik heb even getest of dit aan de macbook ligt door de macbook te testen met de orginele accu die ik nog heb. Ondanks dat deze natuurlijk niet erg veel capaciteit heeft werkt deze wel perfect voor de rest. Wat moet ik nu doen. Ik gebruik de macbook dagelijks voor mijn opleiding en dit probleem is erg storend.

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 1
添加一条评论

1个答案

Dit hoort als een voltage probleem, weet je zeker dat je geen apparatuur hebt beschadigd toen je de accu vervangende? Misschien per ongeluk vocht bij gekomen? Heb je de handleiding wel gevolgd van het vervangen van een accu? Niet elke accu is hetzelfde maar volgens mij moet hij eerst 100% opgeladen worden, dan tot 5% worden gebruikt en dan pas weer worden opgeladen naar 100%. Hoe dit is bij jou accu weet ik niet maar dit is vast beschreven.

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

添加你的答案

Quinten Maessen 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去 24 小时: 0

过去 7 天: 0

过去 30 天: 1

总计 139