跳转到主内容

Nieuwe SSD wordt niet herkend

Ik heb een tijdje geleden een nieuwe SSD voor mijn MacBook Air gekocht. Ik heb deze handleiding (MacBook Air 13" Early 2015 SSD Upgrade to NVMe) gevolgd, en alles past netjes. 1 probleem: mijn MacBook herkend de SSD niet.

Normaal zou ik dit doen:

  1. Opstarten en CMD + R inhouden
  2. Schijfhulpprogramma selecteren
  3. SSD wissen

En bij 3 gaat het mis. Er is geen SSD te vinden, alleen de standaard MacOS recovery partitie.

Waar gaat dit mis? Ik heb een M.2 drive gekocht, en een koppelstukje. Ik heb meerdere stukjes geprobeerd, maar misschien heeft iemand nog een suggestie… Ik heb eigenlijk geen zin om een nieuwe SSD te kopen.

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 0
添加一条评论

1个回答

Wat je kan proberen is het volgende: maak een opstartbare usb met el capitan of sierra, kun je doen met de originele ssd of een andere mac, wees er zeker van dat je usb stick opstartbaar is als je option(alt) ingedrukt houdt, en ga zo naar schijfhulp programma, als je ssd daar getoond word, partitioneer ze dan en kies zeker GUID partitietabel als optie. Als dit niet zou werken, probeer je een opstartbare stick te maken met rEFIt erop geinstalleerd (geeft meer opties dan de standaard apple bootmanager) en ga in refit dan naar partitioning tool en probeer zo je ssd te partitioneren. En probeer zeker je ssd eens in een andere computer te stoppen om te zien of die daarin herkent wordt, de kans is enorm klein maar het kan dat je een defecte ssd gekocht hebt. Succes!

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

添加你的答案

Rick Okkersen 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 2

过去的7天: 3

过去的30天: 16

总计 513