跳转到主内容

The Discovery Series I was introduced into the United Kingdom in October 1989.

2 个问题 查看全部

97 disco Barely running After warming up

My 97 Land Rover discovery starts acting up once it warms up....such as, misfiring, backfiring, no power, can't go over 40mph down hill, barely goes 10mph up hill. After 40mph, when I push on gas pedal it does absolutely nothing. The same effect you'd have if You just weren't pushing it at all. Once it drops below 40mph the gas pedal registers again...... Any suggestions?

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

按维修分数 0

评论:

If you can get it scanned, do that first. See what codes are coming up. Also vacuum leaks will cause all kinds of problems. Check all your vacuum lines for splits, breaks or brittleness.

We put a scanner on it and it comes up with codes for o2 sensors, camshaft position sensor, random misfire, and then some others that say check service manual. About 10 codes altogether.

We did however find a vacuum leak but didn't help after fixing it. And thank you for your comment I'll take any advice I can get

@adeterding any chance you can post the codes on here?

Camshaft position sensor is an important one. Will cause what you describe. Could also be the reason for setting the random misfire codes. However as OT03 mentioned, would you mind posting all your codes so we can better help you diagnose your issues.

添加一条评论

PC 笔记本电池

An easy fix for a big power boost.

现在开始购物

PC 笔记本电池

An easy fix for a big power boost.

现在开始购物

1个答案

Sounds like one or both of your catalytic converters are plugged. Simple test, remove exhaust at the header, put on your ear plugs and fire it up. Once it's warm, if it's not doing it, it's definitely your cats.

Good luck!

这个答案有帮助吗?

按维修分数 0
添加一条评论

添加你的答案

Amber Deterding 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 0

过去的7天: 2

过去的30天: 2

总计 49