跳转到主内容

发布于 2012 年 6 月, 型号 A1278. Intel 处理器,支持 Turbo Boost, 最多 512 MB DDR5 显存

1649 个问题 查看全部

Hele aparte situatie met mijn MacBook Pro: SSD, logic of toch SATA?

Hi allemaal, ik zit met een hele aparte situatie. Mijn MB pro 2012 13'' werkte perfect: 2 maanden geleden nieuwe SSD schijf en weekje 8 GB ram . Echter uit het niets crashte hij gister en kwam hij vast in een booth - crash cycle door een panic (CPU 2caller). De recovery schijf deed het niet zo goed en alles was heel traag.

Op mijn broers macbook via externe SATA USB adapter SSD schijf gecheckt en alles werkte perfect gelukkig, alle data nog en werkte ook als opstartschijf. Na wat EHBO op mijn SSD, terug op mijn eigen macbook aangesloten extern SATA USB en toen werkte hij (type ik nu van). Echter als ik nu de SSD weer in mijn SATA intern plaats wordt hij herkend en start hij op, maar doen heel veel dingen het niet: spotlight zoekt niet, apps crashen, heel traag etc.

Deze situatie ben ik dus nog niet online tegengekomen: USB SATA die wel werkt & en een interne SATA die wel alles laadt, maar toch niet goed werkt.

Mogelijke fouten:

- me SSD werkt prima op een andere macbook, dus dat is het niet.

- Oude RAM teruggezet, maar schijf crashte alsnog met interne SATA.

- Slechte SATA kabel intern, maar mensen die met met die te kampen hadden, hadden geen opstart met hun interne SSD en werd niet eens herkend. Bij mij wel.

- Het kon mijn LOGIC board zijn, maar ik lees als hij USB SATA herkend, is dat in orde?

Het enige wat ik me kan bedenken is dat mijn SATA kabel gedeeltelijk stuk is, waardoor hij mijn SSD wel herkent, maar toch niet goed verwerkt. Maar ik kan me niet voorstellen waarom ik toch steeds met die zelfde SATA mijn SSD kan booten, maar dan errors krijg.

Heeft iemand misschien suggesties of een idee?

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 1
添加一条评论

2个回答

最有帮助的答案

Ik zou zelf ook aan de SATA kabel denken. Sluit dat uit. Denk dat je er dan al bent.

这个答案有帮助吗?

得分 1
添加一条评论

SATA kabel vervangen, deze is in 99% van de gevallen het probleem.

这个答案有帮助吗?

得分 1
添加一条评论

添加你的答案

Shotkeeper 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 0

过去的7天: 1

过去的30天: 4

总计 285