Repair guides and support for LED, LCD, HD and other Vizio TVs.

529 个问题 查看全部

Pluto TV not loading through built-in app/Smartcast on Vizio display

Anyone experience loading issues with some of the built-in apps? Specifically Pluto TV doesn't load any videos and displays the three little dots as if it's loading, but it does display the tv listings so it's connected and receiving data. I tried resetting the display back to factory settings in an attempt to 'clear the cache', but it didn't work. It's just hung up on Pluto, which is a bummer because I've actually gotten use to watching it's content.

I have a Vizio E55-E2 4K Theatre Display with built in Chrome/Smartcast, purchased in 2017.

已回答! View the answer 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

按维修分数 3

评论:

I have the same problem on my E55 with Pluto only, all other apps working fine. Tried all the same things, help! Might be a global issue with Pluto on these displays, works ok on another TV in the house with Chromecast.

Same here. whats up

still waiting on Pluto to answer my email

works everywhere except vizio

Nice - it's back! Now my kids can watch their cat channel (good grief). Well it was helpful knowing it was not just me experiencing the problem - thanks!

显示更多的8条评论

添加一条评论

所有超过US$100或包含 Pro Tech工具包的订单免费送货!

浏览我们的商店

1个答案

已选择的解决方案

yes for 3 days. no word from Pluto yet. they know about it

这个答案有帮助吗?

按维修分数 2

评论:

not able to cast Pluto either

Pluto is working now.. sometime late last night it started working... so glad

Pluto never did respond to my gmail... that's kinda lame, I might add

still working. I guess they were listening

添加一条评论

添加你的答案

Robbo4473 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 7

过去的7天: 47

过去的30天: 334

总计 5,802