跳转到主内容

Repair guides and support for Panasonic's Viera line of televisions.

379 个问题 查看全部

Sound but no picture.

My Panasonic Viera tv suddenly has sound but no picture.

回答此问题 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

得分 17

评论:

My Panasonic TH-L55ET5K Vierra has sound but no picture, backlight is good and I would like to known the problem. The power led on the front is working and not blinking.

完成的

I have the same issue but everything looks good and is connected and also the LED like is solid red. Sound plays but no picture and the full screen lights

完成的

@kingkilla88 same make and model? Have you tried what was suggested in the answer?

完成的

we have panasonic vierra TX-37LZD81 lcd tv with the same problem sound with no picture the little green on light comes on & red off thats it,suddenly happened no picture shrinkage,lines or any other warning any idea's besides the recycling centre please

完成的

turned tv off[been in hosp a week]just tried again same,no flashing red light

完成的

显示更多的5条评论

添加一条评论

3个答案

最有帮助的答案

@rayj58 you are not providing us with enough information. We do need to at least know what model your TV is. You want to start by checking if the red power LED on the front of the TV and see if it is flashing. If it does, we need to know how many times before it pauses and flashes all over again.

First thing you want to try is to reset your TV. Unplug the TV for a few minutes, then plug it back in. Sometimes this clears any issue. If it does not work you will most likely have to remove the back of your TV and take a look at the boards. Post images of those with your question. That will allow us to see what you see. Use this guide for that. The list of possible failures includes the power supply, the main board, the scan drive or sustain boards, T-Con board and of course the panel itself. Once we know what models your TV is and if it generates an error code we can probably narrow this down.

这个答案有帮助吗?

得分 3
添加一条评论

Your motherboard went bad

needs new motherboard (screen) replacing

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

My Panasonic plasma all channels are working only channel 10 isn’t got sound but on screen says no video how do I fix it I think when I was away somebody has done something I’m sure

这个答案有帮助吗?

得分 0
添加一条评论

添加你的答案

Ray Johnston 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 15

过去的7天: 92

过去的30天: 442

总计 30,754