跳转到主内容

Stripped, lower cost version of the XFX 680 chipset.

3 个问题 查看全部

Sound glitchy

after installing Windows 7 64-bit, my sound drivers are clicking and popping like vynl. have reinstalled the latest sound drivers, board drivers, graphics drivers to no avail. what could this be?

other hardware-2x 8600 gts graphics card in SLI, 1.0 tb western digital caviar black hdd (booting from), 640 gig seagate barracuda and 500 western digital caviar black in raid 0 (for storage). arctic cooling freezer 7 pro rev 2 cpu cooler,

corsair hx520w power supply

lg supermulti bluray writer

sony dvd burner

6g ddr2-800 ram, Mushkin 4g and Patriot 2g.

Linksys wmp-300n card.

已回答! View the answer 我也有这个问题

这是一个好问题吗?

按维修分数 0
添加一条评论

iPhone X Fix Kits

Warranty up? No worries, we’ve got the fix.

现在开始购物

iPhone X Fix Kits

Warranty up? No worries, we’ve got the fix.

现在开始购物

1个答案

已选择的解决方案

Have you visited the support web page for that motherboard and checked that the board is really compatible with Windows 7 64-bit, and that 64-bit drivers are available for the audio chipset?

You didn't install 32-bit drivers by mistake?

Have you downloaded the latest BIOS (version P08, it looks like?)

http://www.xfxforce.com/en-us/Help/Suppo...

--Bob

这个答案有帮助吗?

按维修分数 1

评论:

well, XFX doesn't really have a compatibility list, but since the board's compatible with Vista, one supposes. I did indeed install 64-bit sound drivers, thinking about trying the 32-bit ones to see if it makes a difference. I flashed the BIOS about two weeks ago to p08, thinking about going back to p07 just to see if that helps.

thanks for your feedback!

I discovered what the problem was, I had a Linksys wmp-300n and it was accessing the same resources as the sound card. NOT crazy.

apparently it does it all the time to a crazy amount of boards.

添加一条评论

添加你的答案

tabormeister 将永远感激不已
浏览统计数据:

过去的24小时: 0

过去的7天: 0

过去的30天: 1

总计 2,995