跳转到主内容
帮助

当前版本: oldturkey03 ,

文本:

jahtav, sure sounds like a bad battery. It appears like it does not hold a charge. Of course, make sure that the contacts are clean etc. Follow [guide|1181|this guide] to change your battery. You can get a new battery from here [product|IF218-000] as well as many other places. Once you replace the battery, and it still does not charge, you can check the fuses on your logic board. Check those for continuity with a multimeter. Hope this helps, good luck.
 
[image|156978]

状态:

open

编辑: oldturkey03 ,

文本:

jahtav, sure sounds like a bad battery. It appears like it does not hold a charge. Of course, make sure that the contacts are clean etc. Follow [guide|1181|this guide] to change your battery. You can get a new battery from here [product|IF218-000] as well as many other places. Once you replace the battery, and it still does not charge, you can check the fuses on your logic board. Check those for continuity with a multimeter. Hope this helps, good luck.
jahtav, sure sounds like a bad battery. It appears like it does not hold a charge. Of course, make sure that the contacts are clean etc. Follow [guide|1181|this guide] to change your battery. You can get a new battery from here [product|IF218-000] as well as many other places. Once you replace the battery, and it still does not charge, you can check the fuses on your logic board. Check those for continuity with a multimeter. Hope this helps, good luck.

状态:

open

原帖由: oldturkey03 ,

文本:

jahtav, sure sounds like a bad battery. It appears like it does not hold a charge. Of course, make sure that the contacts are clean etc. Follow [guide|1181|this guide] to change your battery. You can get a new battery from here [product|IF218-000] as well as many other places. Hope this helps, good luck.

状态:

open