跳转到主内容
帮助

当前版本: Dan ,

标题:

It shutdown and never came back

文本:

-As I was working on my 27” mid2010 iMac, the screen changed with strange graphic artifacts. I shut it down and after a min when I tried to power it back on again it just wouldn’t start.
+As I was working on my Mid 2010 27” iMac, the screen changed with strange graphic artifacts. I shut it down and after a min when I tried to power it back on again it just wouldn’t start.
When I pressed the power button I could hear the fans starting to work but after 5secs they stoped. No chime was heard, nor would the iMac boot. Screen remained black.
-I was working with HighSierra. Maybe im lucky that I got a TMachine backup, but I have no clue what my next step can be… I’m totally lost ?
+I was working with High Sierra. Maybe I’m lucky that I got a TimeMachine backup, but I have no clue what my next step can be… I’m totally lost ?
-Ps. Supposedly I buy a new, up to date iMac, can I use the TMachine backup I have from HSierra to restore my old iMac?
-
-[br]
+PS: Supposedly if I buy a new, up to date iMac, can I use the TimeMachine backup I have from High Sierra system to restore my old iMac stuff on the new system?
=== Update (09/06/2021) ===
+I did a few things: Removed the Display and GPU (Didn't remove the GPU temp sensor)
-I did a few things.
-
-Removed the Display and GPU (Didn't remove the GPU temp sensor)[br]
-
-Did a Pram reset[br]
-
-Fans worked at high speed[br]
-
-Heard the Chime once|[br]
-
-[br]
-
-Then i placed the GPU back and at boot there was a continuous chime.
-
-Strange because if its the GPU causing the continuous chime, why wasn't it there in the first place (before i opened the iMac and before i removed/connected the GPU?)
+* Did a PRAM reset
+* Fans worked at high speed
+* Heard the Chime once
+Then I placed the GPU back and at boot there was a continuous chime. Strange because if its the GPU causing the continuous chime, why wasn't it there in the first place, before I opened the iMac and before I removed/connected the GPU?

设备:

iMac Intel 27" EMC 2390

状态:

open

编辑: genik ,

标题:

It shutdown and never came back

文本:

As I was working on my 27” mid2010 iMac, the screen changed with strange graphic artifacts. I shut it down and after a min when I tried to power it back on again it just wouldn’t start.
When I pressed the power button I could hear the fans starting to work but after 5secs they stoped. No chime was heard, nor would the iMac boot. Screen remained black.
I was working with HighSierra. Maybe im lucky that I got a TMachine backup, but I have no clue what my next step can be… I’m totally lost ?
Ps. Supposedly I buy a new, up to date iMac, can I use the TMachine backup I have from HSierra to restore my old iMac?
[br]
+
+=== Update (09/06/2021) ===
+
+I did a few things.
+
+Removed the Display and GPU (Didn't remove the GPU temp sensor)[br]
+
+Did a Pram reset[br]
+
+Fans worked at high speed[br]
+
+Heard the Chime once|[br]
+
+[br]
+
+Then i placed the GPU back and at boot there was a continuous chime.
+
+Strange because if its the GPU causing the continuous chime, why wasn't it there in the first place (before i opened the iMac and before i removed/connected the GPU?)

设备:

iMac Intel 27" EMC 2390

状态:

open

编辑: genik ,

标题:

It shutdown and never came back

文本:

As I was working on my 27” mid2010 iMac, the screen changed with strange graphic artifacts. I shut it down and after a min when I tried to power it back on again it just wouldn’t start.
When I pressed the power button I could hear the fans starting to work but after 5secs they stoped. No chime was heard, nor would the iMac boot. Screen remained black.
I was working with HighSierra. Maybe im lucky that I got a TMachine backup, but I have no clue what my next step can be… I’m totally lost ?
-Ps. Supposedly I buy a new, up to date iMac, with the latest OSX, can I use the TMachine backup I have from HSierra to restore my old iMac?
+Ps. Supposedly I buy a new, up to date iMac, can I use the TMachine backup I have from HSierra to restore my old iMac?
[br]

设备:

iMac Intel 27" EMC 2390

状态:

open

原帖由: genik ,

标题:

It shutdown and never came back

文本:

As I was working on my 27” mid2010 iMac, the screen changed with strange graphic artifacts. I shut it down and after a min when I tried to power it back on again it just wouldn’t start.

When I pressed the power button I could hear the fans starting to work but after 5secs they stoped. No chime was heard, nor would the iMac boot. Screen remained black.

I was working with HighSierra. Maybe im lucky that I got a TMachine backup, but I have no clue what my next step can be… I’m totally lost ?

Ps. Supposedly I buy a new, up to date iMac, with the latest OSX, can I use the TMachine backup I have from HSierra to restore my old iMac?

[br]

设备:

iMac Intel 27" EMC 2390

状态:

open