跳转到主内容
帮助

当前版本: oldturkey03 ,

文本:

-@gambit2115 I suggest that you take a look at the stepper motor on top of the claw itself. Check this guide [guide|61776] and remove the cover from the mechanism the drives the sled. Take a good look at the wiring and with a multimeter see if the motor gets power when you move the controller. If it does you pretty much know it could be the motor. If it does not you will have to check the circuit board and the controller. Use this guide [guide|61777] for that. Do not forget to post plenty of pictures on what you see with your QUESTION. That way we see what you see and can follow you along your repair and guide you further if possible.
+@gambit2115 I suggest that you take a look at the stepper motor on top of the claw itself. Check this guide [guide|61776] and remove the cover from the mechanism the drives the sled. Take a good look at the wiring and with a multimeter see if the motor gets power when you move the controller. If it does you pretty much know it could be the motor. If it does not you will have to check the circuit board and the controller. Use this guide [guide|61777] for that. Check the limit switches on wither side of the gantry as well to make sure that those are working and not stuck in the off position. Do not forget to post plenty of pictures on what you see with your '''''QUESTION'''''. That way we see what you see and can follow you along your repair and guide you further if possible.
[guide|21499]

状态:

open

编辑: oldturkey03 ,

文本:

-@gambit2115 I suggest that you take a look at the stepper motor on top of the claw itself. Check this guide [guide|61776] and remove the cover from the mechanism the drives tehesled. Take a good look at the wiring and with a multimeter see if the motor gets power when you move the controller. If it does you pretty much know it could be the motor. If it does not you will have to check the circuit board and the controller. Use this guide [guide|61777] for that. Do not forget to post plenty of pictures on what you see with your QUESTION. That way we see what you see and can follow you along your repair and guide you further if possible.
+@gambit2115 I suggest that you take a look at the stepper motor on top of the claw itself. Check this guide [guide|61776] and remove the cover from the mechanism the drives the sled. Take a good look at the wiring and with a multimeter see if the motor gets power when you move the controller. If it does you pretty much know it could be the motor. If it does not you will have to check the circuit board and the controller. Use this guide [guide|61777] for that. Do not forget to post plenty of pictures on what you see with your QUESTION. That way we see what you see and can follow you along your repair and guide you further if possible.
[guide|21499]

状态:

open

原帖由: oldturkey03 ,

文本:

@gambit2115 I suggest that you take a look at the stepper motor on top of the claw itself. Check this guide [guide|61776] and remove the cover from the mechanism the drives tehesled. Take a good look at the wiring and with a multimeter see if the motor gets power when you move the controller. If it does you pretty much know it could be the motor. If it does not you will have to check the circuit board and the controller. Use this guide [guide|61777] for that. Do not forget to post plenty of pictures on what you see with your QUESTION. That way we see what you see and can follow you along your repair and guide you further if possible.

[guide|21499]

状态:

open