跳转到主内容
帮助

当前版本: Gary ,

文本:

This post is the first to show on google so i’ll post my issue with weak wifi after a housing replacement using non OEM. The signal was very weak despite only being a few meters away from the router, I checked all the jumpers and everything was ok, the wifi module looked good so I didn’t suspect this.
-Just to be sure I removed the module to re-seat the connections and surprise surprise one of the connection sockets fell off, maybe damage during the removal of the motherboard. I placed a new one on and have full strength using a non oem housing.
+Just to be sure I removed the module to re-seat the connections and surprise surprise one of the connection plugs fell off, maybe damage during the removal of the motherboard. I placed a new one on and have full strength using a non oem housing.
Hope this helps

状态:

open

编辑: Gary ,

文本:

This post is the first to show on google so i’ll post my issue with weak wifi after a housing replacement using non OEM. The signal was very weak despite only being a few meters away from the router, I checked all the jumpers and everything was ok, the wifi module looked good so I didn’t suspect this.
-Just to be sure I removed the module to re-seat the conecctions and surprise surprise one of the connection sockets fell off, maybe damage during the removal of the motherboard. I placed a new one on and have full strength using a non oem housing.
+Just to be sure I removed the module to re-seat the connections and surprise surprise one of the connection sockets fell off, maybe damage during the removal of the motherboard. I placed a new one on and have full strength using a non oem housing.
Hope this helps

状态:

open

编辑: Gary ,

文本:

-This post is the first to show on google so i’ll post my issue with weak wifi after a housing replacement using non OEM. The signal was very weak despite only being only a few meters away from the router, I checked all the jumpers and everything was ok, the wifi module looked good so I didn’t suspect this.
+This post is the first to show on google so i’ll post my issue with weak wifi after a housing replacement using non OEM. The signal was very weak despite only being a few meters away from the router, I checked all the jumpers and everything was ok, the wifi module looked good so I didn’t suspect this.
Just to be sure I removed the module to re-seat the conecctions and surprise surprise one of the connection sockets fell off, maybe damage during the removal of the motherboard. I placed a new one on and have full strength using a non oem housing.
Hope this helps

状态:

open

原帖由: Gary ,

文本:

This post is the first to show on google so i’ll post my issue with weak wifi after a housing replacement using non OEM.  The signal was very weak despite only being only a few meters away from the router, I checked all the jumpers and everything was ok, the wifi module looked good so I didn’t suspect this.

Just to be sure I removed the module to re-seat  the conecctions and surprise surprise one of the connection sockets fell off, maybe damage during the removal of the motherboard.  I placed a new one on and have full strength using  a non oem housing.

Hope this helps

状态:

open