跳转到主内容
帮助

当前版本: craig ,

文本:

hi all.   I have a similar problem.   nothing specific happened to my phone to cause this, no drops or anything  (iphone 6) .  its previously had a new wifi/ Bluetooth antennae and connector ribbon, but several months ago.    last week, it started constantly searching for a network.   I also noted that the option to automatically or manually choose my network under settings/ cellular has vanished.
 
What ive done so far.
 
        1.   Reset Network Settings.    appeared to make zero difference
 
# Reset All Settings/ Erase all content and Settings.  Both of these have temporarily given me a network connection again., but a few hours later its disappeared and im back to no network.    I have both restored my phone from a backup and set it up as a new phone.
# re-reseated the antennae connector into its slot (under the battery protector plate).  it felt fine, but it had been removed previously as i needed to remove the entire mother board to install the Wifi antennae, but as i said, several months ago.).   As soon as I powered it up after re-seating, all was good.   a few hours later, network vanished again.
# Im confident its not a SIM issue as trying someone else’s SIM in  my phone gives me the same result, and my SIM works fine in that same persons phone.
# I do see that I am on Carrier Settings: T Mobile 35.0, and the other working phone is T-Mobile 34.0.   I don't know when I got this update though, nor whether this could be the issue - I lean towards no as the reboots etc from above temporarily fix it.
 
#
 
# So i’m a bit lost as to where to go next - I think I have a hardware issue, not a software one, but Im not sure where to look next, or how to proceed - can anyone advise me?
=== Update (01/04/2019) ===
worth adding that banging it/ bending it didn't help!

状态:

open

原帖由: craig ,

文本:

hi all.   I have a similar problem.   nothing specific happened to my phone to cause this, no drops or anything  (iphone 6) .  its previously had a new wifi/ Bluetooth antennae and connector ribbon, but several months ago.    last week, it started constantly searching for a network.   I also noted that the option to automatically or manually choose my network under settings/ cellular has vanished.

What ive done so far.

        1.   Reset Network Settings.    appeared to make zero difference

# Reset All Settings/ Erase all content and Settings.  Both of these have temporarily given me a network connection again., but a few hours later its disappeared and im back to no network.    I have both restored my phone from a backup and set it up as a new phone.
# re-reseated the antennae connector into its slot (under the battery protector plate).  it felt fine, but it had been removed previously as i needed to remove the entire mother board to install the Wifi antennae, but as i said, several months ago.).   As soon as I powered it up after re-seating, all was good.   a few hours later, network vanished again.
# Im confident its not a SIM issue as trying someone else’s SIM in  my phone gives me the same result, and my SIM works fine in that same persons phone.
# I do see that I am on Carrier Settings: T Mobile 35.0, and the other working phone is T-Mobile 34.0.   I don't know when I got this update though, nor whether this could be the issue - I lean towards no as the reboots etc from above temporarily fix it.

#

# So i’m a bit lost as to where to go next - I think I have a hardware issue, not a software one, but Im not sure where to look next, or how to proceed - can anyone advise me?

状态:

open