跳转到主内容
帮助

当前版本: oldturkey03 ,

文本:

brian smith since you already replaced the board (main board?) and EEPROM it stands to reason that this is a backlight array error. The other thing you want to do is to post an image of all of your boards with your question so that we can see what you see. Remember that even so you have no backlight you should still have sound. So take another look at the mainboard as well as the power board. measure the voltsgevoltages on your power board and check where the power board connects to the main board.
brian smith since you already replaced the board (main board?) and EEPROM it stands to reason that this is a backlight array error. The other thing you want to do is to post an image of all of your boards with your question so that we can see what you see. Remember that even so you have no backlight you should still have sound. So take another look at the mainboard as well as the power board. measure the voltsgevoltages on your power board and check where the power board connects to the main board.

状态:

open

原帖由: oldturkey03 ,

文本:

brian smith since you already replaced the board (main board?)  and EEPROM it stands to reason that this is a backlight array error. The other thing you want to do is to post an image of all of your boards with your question so that we can see what you see. Remember that even so you have no backlight you should still have sound. So take another look at the mainboard as well as the power board. measure the voltsge on your power board and check where the power board connects to the main board.

状态:

open