跳转到主内容

修复你的物品

维修的权力

商店

帮助

当前版本: TheYootz Media Group ,

标题:

Wont' turn on after screen replacement

文本:

Hi

I've just replaced an SP3 screen.  I've done a number before without issues.

Prior to replacement the screen was cracked and the display froze on the surface boot logo.  Sort of as if the bios were engaging but couldn't find the drive to load up the OS.

prior to removing the screen I waited until the battery was dead and then went ahead. the screen came off relatively easily, no trauma to any cables apart from the digitiser, which was dead anyway.  in cleaning the edges of adhesive I tore the copper strip on top of the USB port - but that's replaced now and certainly no damage to the physical port underneath.

I now get no response from the hardware at all.  no screen light, but also nothing hardwareish like the fan going or the processor warming etc.

I've tried hard resets and i've tried booting to UEFI and to a usb image.  all without any noticeable change.  this is not a DOA screen as the old screen is exhibiting the same behaviour.

the charge port works fine.  I've measured the voltage of the battery before (7.4v) and after (8.7v) charging and the top right of the tablet gets warm after a chunk of time on charge.    the keyboard lights up as well; and is responsive to the caps and Fn keys (the light turns on and off).

any clues about where to search for issues?   Anyone know where I can find the circuit schematics to trace the power lines?

设备:

Microsoft Surface Pro 3

状态:

open

原帖由: Justin Adie ,

标题:

Wont' turn on after screen replacement

文本:

Hi

I've just replaced an SP3 screen.  I've done a number before without issues.

Prior to replacement the screen was cracked and the display froze on the surface boot logo.  Sort of as if the bios were engaging but couldn't find the drive to load up the OS.

prior to removing the screen I waited until the battery was dead and then went ahead. the screen came off relatively easily, no trauma to any cables apart from the digitiser, which was dead anyway.  in cleaning the edges of adhesive I tore the copper strip on top of the USB port - but that's replaced now and certainly no damage to the physical port underneath.

I now get no response from the hardware at all.  no screen light, but also nothing hardwareish like the fan going or the processor warming etc.

I've tried hard resets and i've tried booting to UEFI and to a usb image.  all without any noticeable change.  this is not a DOA screen as the old screen is exhibiting the same behaviour.

the charge port works fine.  I've measured the voltage of the battery before (7.4v) and after (8.7v) charging and the top right of the tablet gets warm after a chunk of time on charge.    the keyboard lights up as well; and is responsive to the caps and Fn keys (the light turns on and off).

any clues about where to search for issues?   Anyone know where I can find the circuit schematics to trace the power lines?

设备:

Microsoft Surface Pro 3

状态:

open