跳转到主内容
帮助

当前版本: Dan ,

文本:

Solved!TotallySolved! Totally compatible! The

The
main problem was that the I/o flexI/O Flex cable was corodedcorroded in one of the pins due to water spill so that caused no green light/nolight on the MagSafe charger (no light at allall) and even though it worked and iI tried aan online restore when the mbasystem restarted for os instalationOS installation it showed empty battery.Ibattery.

I
did power up with battery disconnected but to complete recovery a working battery (not dead like mine) is needed.ReplacedI needed to replaced the battery and I/oI/O flex cable and success! Thank you for trying to help.
Solved!TotallySolved! Totally compatible! The

The
main problem was that the I/o flexI/O Flex cable was corodedcorroded in one of the pins due to water spill so that caused no green light/nolight on the MagSafe charger (no light at allall) and even though it worked and iI tried aan online restore when the mbasystem restarted for os instalationOS installation it showed empty battery.Ibattery.

I
did power up with battery disconnected but to complete recovery a working battery (not dead like mine) is needed.ReplacedI needed to replaced the battery and I/oI/O flex cable and success! Thank you for trying to help.

状态:

open

原帖由: ddabouras ,

文本:

Solved!Totally compatible! The main problem was that the I/o flex cable was coroded in one of the pins  due to water spill so that caused no green light/no light at all and even though it worked and i tried a online restore when the mba restarted for os instalation it showed empty battery.I did power up with battery disconnected but to complete recovery a working battery (not dead like mine) is needed.Replaced the battery and I/o flex cable and success! Thank you for trying to help.

状态:

open